ARA

Beğendiklerim

Sepetim

Satın Al

İndirim : 0 ₺

Toplam : 0 ₺

Erkek Saat Modelleri ve Fiyatları

Koleksiyon
Fiyat Aralığı
Kordon Cinsi
Kordon Rengi
Kasa Cinsi
Makine Tipi
Kadran rengi
Özellikler
Kasa Çapı
Filtreler

Erkek Saat

Erkek saat modelleri sadece zamanı gösteren birer aksesuardan ibaret değildir. Bir erkeğin stilini tamamlayan, onun etkileyici tarzını yansıtmasını sağlayan bir parçadır. Seçilen saatler işlevselliği ile olduğu kadar tarzıyla da kişinin ruhunu, zevklerini ve isteklerini yansıtmalıdır. Bu nedenle erkek kol saati seçimi yapmak şık görüntüye ulaşmak isteyen erkekler için önemlidir.

Şık tasarımlara sahip vintage, klasik ve spor görünümlü saatler arasından size en çok yakışanı bulmak için birçok farklı seçeneğiniz olur. Gardırobunuzda yer alan kıyafetlerin renginden kemer ve ayakkabı tercihlerine kadar birçok unsur saat seçimini etkiler.

Lüks markalar, klasikleşmiş görüntüye sahip ünlü saat markaları ya da bütçe dostu olanlar arasından seçim yaparken işlevselliği de göz önünde bulundurmalısınız. Klasik Quartz pilli modeller ya da solar bataryaya sahip güneş enerjisi ile çalışan saatleri bulabilirsiniz.

Su geçirmezlik, basınç dayanıklılığı, gösterge kadranları ve kronograf gibi birçok farklı özellik erkek saatlerinde yer alır. Maskülen görünümlü klasik modeller, outdoor spor saatler ya da renkli kombinlerden hoşlananlar için kırmızı ve yeşil gibi farklı tonlarda ürünler vardır.

Erkek Saat Modelleri

Erkek saat modelleri farklı renk, model, stil ve özellik seçenekleri ile herkese hitap eder. Genel olarak spor ve klasik görünümlere sahip farklı saat modellerini bulabileceğiniz ürünler hakkında şunlar söylenebilir:

  • Spor erkek saatleri genellikle kumaş, deri ve silikon kayışlı olarak üretilir. Siyah ve kahverengi gibi renklerin yanı sıra genellikle mavi, sarı, kırmızı gibi spor görünümü destekleyen canlı renklere sahiptir.
  • Klasik erkek saat modelleri çelik, gümüş ve deri gibi farklı materyallerden üretilen kordonlarına eşlik eden minimal kesimlere sahiptir. Klasik saatlerde kahverengi, lacivert ve siyah gibi klasik giyime uyum sağlayan renkler sık tercih edilir.
  • Spor saat modellerinde geniş kadran, fosforlu çizgiler, iri tuşlar ve girinti çıkıntı sıklıkla kullanılır. Spor görünüme uyumlu olması için markanın stiline göre kaba çizgiler ya da minimal tasarımlar kullanılabilir.
  • Klasik saat modelleri genellikle gömlek ve pantolon takımları ile uyumlu bir görüntüye sahip olur. İş ve ofis görünümlerini tamamlayan klasik saatlerde zarif çizgi ve detaylara yer verilir.
  • Analog ve dijital saat teknolojilerine ek olarak akıllı saat modellerini de ürünler arasında bulursunuz. Spor ve klasik stillere uyarlanabilir olan saat mekanizma teknolojileri arasından kullanım tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz.
  • Oval, dikdörtgen, kare, yuvarlak saat kadranları farklı stillere uyarlanabilen ve ölçüsü stile göre belirlenen özellikler arasındadır. Klasik stilde saatlerde dar ve küçük kadranlar kullanılırken spor modellerde ekran boyutu genellikle artar.
  • Renkler bir saatin tarzını belirleyen başlıca özellikleri arasında yer alır. Pembe, sarı, yeşil ve mavi gibi canlı renkler ile enerjinizi yansıtmak için kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Her kıyafet kombinine uyumlu beyaz, krem, kahverengi, lacivert ve siyah renklerden yana seçiminizi yaparak tüm kıyafetlerinizle uyumlu bir saate sahip olabilirsiniz.
  • Erkek kol saatlerinin darbe, basınç ve suya karşı dirençli olması da işlevselliğini artırmasına ek olarak işte, sporda ve sosyal hayatınızda fonksiyonel bir cihaza sahip olmanızı sağlar. Dalış yaparken suya dayanıklı, spor yaparken egzersiz verisi tutan saat modellerini tercih ederek şık görüntüyü işlevsellikle bir araya getirebilirsiniz.

Erkek Saat Fiyatları

Erkek kol saati seçiminde her ne kadar özellikleri ve tarzı etkili olsa da kişilerin bütçesine uygun olması da gerekir. Bu nedenle erkek saat fiyatları farklı bütçelere hitap etmesi için geniş bir aralığa sahiptir. Lüks segmentte yer alan saat modelleri ya da bütçe dostu ve kolay satın alınabilen uygun fiyatlı modeller arasından karar verme imkanı olur.

Saat fiyatları marka, kullanılan malzeme, özellikler ve modele göre belirlenir. Markaların hitap ettiği kitleye göre saatlerinde değerli taşlar ve madenler kullanması fiyatını artırır. Uygun fiyatlı alternatifi olan benzer modellerde ise metaller ve yarı değerli taşlara yer verilebilir. Örneğin, gümüş erkek saat modeli değerli madenden üretildiği için fiyatı artar. Çelik kordon erkek saat benzer bir görünümde olmasına rağmen materyali nedeniyle genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Erkek Saatlerde Doğru Kordon Seçimi

Erkek saat modellerinde kumaş, deri, silikon, altın, gümüş, çelik gibi farklı materyallerin kullanımı ürün seçimini etkileyebilir. Örneğin, sürekli nemli ve sıcak ortamlarda bulunan birinin deri ve kumaş kordonlu saat seçmesi ürünün ömrünü kısaltabilir. Ayrıca kişinin alerjileri, zevkleri ve saatin kadranına uyum da kordon seçimi üzerinde etkilidir.

Kumaş, silikon ve deri kordon erkek saat modelleri ile metalden üretilen saat kordonları ölçüyü de etkiler. Bu nedenle saat kordonu ölçüsü alırken malzemeyi ve kadran boyutunu da göz önüne bulundurmanız gerekir. Saat kasa çapı ve derinliğine göre kordon genişliğini de seçmeniz gerekir. Bileğin ölçüsünü aldıktan sonra saat kadran derinliğini de ekleyerek kordon seçimi yapabilirsiniz.

Erkek Saatlerin Özellikleri ve İşlevleri

En iyi erkek saat markaları Casio, Versace, Rolex ve Seiko olarak sayılabilir. Farklı bütçelere ve zevklere hitap eden markalar saatlerinde bazı özelliklere yer vererek fonksiyonelliği artırmayı hedefler. Örneğin Casio erkek saat modellerinde solar modeller güneş enerjisi ile çalıştığı için pilleri tekrar şarj edilebilir olur. kronograf olarak bilinen zaman tutmak için ek göstergelere yer verilir. Genel olarak saatlerin işlevsel özellikler şunlardır:

  • Dalgıçlar tarafından tercih edilen suya ve basınca dayanıklı saatlere eklenen derinlik ölçer iş ve spor hayatında öne çıkar. Basınca dayanıklı olan modeller kişinin kaç metre derinlikte bulunduğunu kadranda gösterir.
  • GMT saat ya da dünya saati olarak bilinen özellik ülkeler arası sık seyahat eden kişiler tarafından tercih edilir. Gidilecek yer ve bulunulan ülke saat üzerinde ayarlanarak farklı ülkelerdeki yerel saatlere uyum sağlanır.
  • Ay durum göstergesi olarak bilinen fonksiyon ayın hilal, dolunay, ilk dördün ve son dördün gibi farklı fazlarını gösterir.
  • Pusula yönleri tayin etmek için kolaylık sağlaması amacıyla saatlerde kullanılan özellikler arasındadır. Özellikle doğada vakit geçirmeyi seviyorsanız, pusula sayesinde ormanlık alanlarda yön bulmak için yardım alabilirsiniz.
  • Alarm, Bluetooth, aydınlatma, takometre, adım ölçer, sağlık verisi gibi birçok özellik de saatlerin işlevselliğini artırır.

Erkek Saatlerin Bakımı ve Temizliği

Erkek saat markaları ürünleri ile gönderdikleri kılavuzların içerisine saatlerin bakım ve temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini anlatan detaylara yer verir. Erkek saat modelleri temizlik ve bakımı için genel olarak şu adımlar izlenir:

  • Sabun ve dezenfektan içeren su karışımına batırılmış nemli bez ile saat kadran ve kordonu silinir.
  • Deri ve kumaş ürünlerde sadece su ile temizlik yapılarak ürünün zarar görmesi engellenebilir.
  • Saat yüzeyleri aşındırıcı kimyasallar ve aşırı ıslatılmaktan kaçınılmalıdır.

Ersa Saat güvencesi ile sunulan ve her bütçeye hitap eden erkek saat fiyatları ve markaları arasından kendinize en uygun olana karar vermek için şimdi modellere göz atabilirsiniz.

SSS

Erkek saat alırken nelere dikkat edilmelidir?

Pil türü, mekanizmaların çalışma yöntemi, kullanılan malzeme ve tarzı, teknolojik özellikler erkek saati alırken ilk dikkat edilmesi gerekenlerdir.

Erkek saatlerinde hangi özellikler aranmalıdır?

Şık, kombinlere uyum sağlayan, işlevsel ve fonksiyonel özelliklere sahip erkek saat modelleri kişilerin ilk tercihleri arasında yer almalıdır.

Erkek saatlerinin fiyatları neye göre değişir?

Saat modellerinin markası, üretilen materyaller ve değeri, kullanılan pil türü, ekran ve kadranda kullanılan malzemeler saatlerin fiyatını etkileyen unsurlardır.

Ana Sayfa

Menü

Sepetim

Profilim